”Caroline har meget stærke sproglige kompetencer, der hurtigt gjorde det tydeligt, at hun kunne bruges som korrekturlæser på en lang række af vores blade.

 

Caroline er dygtig og omhyggelig, kritisk og entusiastisk i hendes faglige opgaver.”

 

Gitte Hoffmann Hansen

Marketing Manager

Egmont Publishing A/S

 

Vi har fået faglige, men nærværende tekster, der vil være os til gavn langt ud i fremtiden.

“Caroline har i forbindelse med en af vores apps udarbejdet et stort tekstmateriale, hvor der kræves meget viden om vores område. Noget hun ikke kendte til i forvejen. Hun er god til at sætte sig ind i nyt stof, og hendes evne til at formidle på en nærværende måde har haft stor betydning for det endelige resultat.

 

Vi har fået faglige, men nærværende tekster, der vil være os til gavn langt ud i fremtiden. Vi kan se, at der er en rød tråd gennem det, vi får lavet, så vi hele tiden kan genkende os selv og vores kunder.

 

Caroline sætter en stolthed i at overholde sine estimater og giver tryghed i det, hun skal levere.

 

Den kvalitet, vi har fået fra Caroline, har lært os, hvor stor betydning det har at ramme vores målgruppe på den rigtige måde.

 

Caroline kommer ofte med nye, kreative ideer, der hjælper til, at vores produkt får en unik identitet.”

 

Christian Lyck Hansen

CTO

Interaktion.co

 

 

Caroline har særdeles gode evner for alt, hvad der gælder sprogligt arbejde. Hun er en indsigtsfuld og skarp læser af såvel fag- som skønlitteratur, hun formulerer sig nuanceret og præcist, og hendes evner inden for den skriftlige fremstilling er iøjnefaldende.

 

Caroline behersker som skribent et stort og nuanceret ordforråd. Hun skriver levende og præcist og magter ubesværet af bevæge sig på såvel det abstrakte som det konkrete niveau.

 

 

Dorthe Mondrup

Lektor

 

 

Caroline var elev på Forfatterskolens for Børnelitteratur fra 2012 til 2014, hvor jeg lærte hende at kende som et usædvanligt empatisk, lattermildt, varmt og vågent menneske.

 

Caroline har en sikker sans for sprog, syntaks og handlingsstruktur, samt blik for teksternes ømme punkter og evnen til at argumentere klart for sine synspunkter. Kort sagt er hun en uhyre kompetent og skarp tekstlæser, som jeg til enhver tid vil anbefale forfattere og kommende forfattere at kontakte.

Kari Sønsthagen

Leder af Forfatterskolen for Børnelitteratur

 

 

kontakt@wordsbycaroline.dk • +45 2942 8090