CAROLINE ARUP

 

Ligesom en kop kaffe med vennerne eller en gåtur i skoven er det at skrive og læse noget af det bedste, jeg ved. Når jeg falder over en god tekst, glemmer jeg alt omkring mig. Det føles som at blive inviteret ind i en anden verden med tanker, følelser og måske ny viden. Det udvider min horisont, og derfor er det at skrive og læse en vigtig del af mit liv. Så jeg vil meget gerne hjælpe dig, hvis du skal have lavet en god tekst – hvad enten det er faglitteratur eller fiktion.

I juni 2014 blev jeg færdiguddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur. Jeg fik interessen for denne uddannelse, da jeg efter gymnasiet gik fem måneder på forfatterlinjen på Vallekilde Højskole.

På Forfatterskolen for Børnelitteratur lærte jeg at skrive levende tekster, som fanger læseren, og jeg går meget op i, at teksterne er tilpasset målgruppen.

TIDLIGERE ARBEJDE

 

Her kan du læse nærmere om mine opgaver og publikationer.

REDAKTIONSKOORDINATOR – EGMONT PUBLISHING A/S

 

Fra januar 2014 til juli 2016 arbejdede jeg som redaktionskoordinator hos Egmont Publishing A/S, hvor jeg havde en bred vifte af litterære opgaver:

• Lave interviews og skrive artikler

• Blogge

• Besvare brevkassespørgsmål

• Korrektur på kendte børneblade, blandt andet Olivia, Anders And Classic og Barbie.

TEKSTFORFATTER – INTERAKTION.CO

 

Interaktion.co udvikler apps, blandt andet appen Gravid – Dag for Dag. Siden marts 2016 har jeg skrevet tekster til appen målrettet kommende mødre.

BIOGRAFI

BIOGRAFIEN "AT SIGE RET FARVEL"

 

I 2014 fik jeg en bestillingsopgave på at skrive om en ældre dames sygdomsforløb og afsked med venner, familie og den verden, hun holdt så meget af. Bogen er på 110 sider og udgivet privat.

LÆTLÆSNINGSBOEN "HVAD MED MIG OG MIA?"

 

For Interaktion.co har jeg skrevet e-bogen ”Hvad med mig og Mia?”. Bogen omhandler Timian, hvis mor pludselig beslutter, at de skal flytte til London. Men hvad skal hun sige til sin bedste veninde, Mia? Bogen er en letlæsningsbog til piger i cirka 4. klasse.

PRISER

 

 

Korrekturlæsning pr. påbegyndt side (2.400 tegn inklusiv mellemrum): Kr. 59,- eksklusiv moms.

 

Tekstredigering pr. påbegyndt side (2.400 tegn inklusiv mellemrum): Kr. 85,- eksklusiv moms.

 

For tekstforfatteropgaver afhænger prisen af opgavens omfang.

Kontakt mig – så tager vi en uforpligtende samtale og finder en fast pris.

 

Er du studerende? Så kan du få 10 % i studierabat!

 

kontakt@wordsbycaroline.dk • +45 2942 8090