KOMPETENCER

FAGLITTERATUR OG RESEARCHARTIKLER

En god fagtekst er præcis, kreativ og grammatisk korrekt. Grammatiske fejl eller en sværhedsgrad, der ikke passer til mål-gruppen, kan hurtigt ødelægge læse-lysten. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst formidler et konkret emne, kan vi tage en snak om det. Ellers kan jeg lave researchen og skrive teksten for dig.

 

 

FIKTION

Som du nok ved, er der rigtig mange for-skellige genrer inden for fiktion. Men fælles for de fleste fiktionstekster er, at de trygt skal føre læseren ind i et ukendt uni-vers. At komme med konkrete beskrivelser af omgivelserne og handlingsforløbet giver læseren mulighed for at danne indre billeder og fortolke teksten. Da jeg har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur, har jeg specielt erfaring med at skrive til børn og unge.

TEKSTREDIGERING OG -OPTIMERING

Har du en tekst, som næsten er færdig, men mangler den sidste finpudsning? Hvad end det gælder den overordnede struktur eller optimering af sætninger og termer hjælper jeg dig gerne med det. Sammen kan vi skabe en tekst i topkvalitet.

KORREKTURLÆSNING

Korrekt grammatik gør en tekst flydende og lettere at læse. Samtidig kan brud på grammatikken i nogle genrer, for ek-sempel lyrik, fungere som et sprogligt virkemiddel og give teksten et unikt og charmerende udtryk. Da jeg fra januar 2014 til juli 2016 arbejdede som redaktions-koordinator hos Egmont Publishing A/S, var en af mine primære opgaver at læse korrektur på en del af bladene, heriblandt Anders And Classic og Olivia. Det har gjort grammatik til en af mine absolutte spidskompetencer.

kontakt@wordsbycaroline.dk • +45 2942 8090